JA Medicare

Distribucija i servis

Naše novootvoreno centralno distributivno skladište u Kerestincu i činjenica da imamo na raspolaganju velik broj dostavnih vozila omogućuju nam da u svakom trenutku na najbrži način odgovorimo na zahtjeve koji se odnose na distribuciju proizvoda iz našeg prodajnog programa na području cijele Hrvatske.

Nositelji smo certifikata ISO 9001:2015.

Više

Smanjivanje broja leukocita u krvnim proizvodima je dokazana metoda zaštite pacijenata od raznih prenosivih bolesti te post transfuzijskih reakcija.

Uporaba filtra za smanjivanje leukocita u krvnim proizvodima je postala standard u transfuzijskoj medicini, te se u Republici Hrvatskoj približava brojci od 100% filtriranih krvnih proizvoda.

U našem programu su dostupni svi modeli krvnih i transfer vrećica, kao i vrećice za „pooliranje“ trombocita. Svjetski renomirani proizvođač osigurava kontinuiranu kontrolu kvalitete i sigurnost da ćete koristiti najbolji dostupni proizvod na tržištu.

Sakupljanje i obrada koštane srži, periferne krvi, umbilikalne krvi i adipoznog tkiva radi sakupljanja matičnih stanica je naša specijalnost.

Napretkom medicine i prepoznavanjem potentnosti matičnih stanica u liječenju do sada neizlječivih bolesti, dobili smo mogućnost da Vam ponudimo proizvode koji će Vam omogućiti sakupljanje matičnih stanica na jednostavan, automatiziran i sterilno zatvoren način.