JA Medicare

Distribucija i servis

Naše novootvoreno centralno distributivno skladište u Kerestincu i činjenica da imamo na raspolaganju velik broj dostavnih vozila omogućuju nam da u svakom trenutku na najbrži način odgovorimo na zahtjeve koji se odnose na distribuciju proizvoda iz našeg prodajnog programa na području cijele Hrvatske.

Nositelji smo certifikata ISO 9001:2015.

Više

Izazovi radne okoline u operacijskoj sali zahtjevaju opremu koja je intuitivna, jednostavna za korištenje, pouzdana i sigurna. Kao zastupnici tvrtke GE u svom programu imamo monitore i anesteziološke uređaje čije su glavne odlike inovacije u mjerenju i praćenju anestezioloških parametara, povećanje sigurnosti primjene anestezije kao i smanjenje troškova.

   

Skrbeći za najdelikatniju populaciju pacijenata – neonatološke pacijente, aktivno promoviramo proizvode usmjerene na razvojnu skrb i koncept očuvanja razvojno poticajnog okruženja. Kao zastupnici tvrtke GE Healthcare, nudimo sofisticirana ukupna rješenja opremanja jedinica intenzivnog liječenja nedonoščadi i novorođenčadi s naglaskom na GE Giraffe Carestation, novu generaciju inkubatora u cijelosti spremnu odgovoriti na zahtjeve suvremene intenzivne terapije nedonoščadi i novorođenčadi.

   

Uz sve raširenije bolničke infekcije i potrebu za apsolutnom sterilnošću u laboratorijskim i proizvodnim procesima, metode sterilizacije su bitnije nego ikad. Od samog osnutka tvrtke nudimo našim partnerima rješenja na području bolničke i laboratorijske sterilizacije. Autoklavi, uređaji za sterilno pakiranje pribora te ultrazvučni uređaji za odstranjivanje nečistoća su dio programa koji nudimo zastupajući tvrtku Tuttnauer.

   

Vrijeme koje pacijent provede oporavljajući se u zdravstvenoj ustanovi treba biti obilježeno optimalnom njegom u širokom spektru područja, od ležajeva preko higijene do potpomognute mobilnosti teško pokretnih pacijenata. Tvrtka ArjoHuntleigh, čiji smo zastupnici, nudi madrace, krevete i stolove za preglede, rješenja u mobilnosti, kade, tuševe te sredstva za čišenje i njegu kože. Glavni fokus proizvoda su dignitet pacijenta, omogućavanje ugodnijeg oporavka te prevencija ozljeda pacijenata i zdravstvenih djelatnika.