JA Medicare

Distribucija i servis

Naše novootvoreno centralno distributivno skladište u Kerestincu i činjenica da imamo na raspolaganju velik broj dostavnih vozila omogućuju nam da u svakom trenutku na najbrži način odgovorimo na zahtjeve koji se odnose na distribuciju proizvoda iz našeg prodajnog programa na području cijele Hrvatske.

Nositelji smo certifikata ISO 9001:2015.

Više

Dugi niz godina aktivno smo posvećeni promociji i edukaciji na području sigurne primjene injekcijske i infuzijske terapije nudeći ukupna rješenja za podizanje razine sigurnosti zdravstvenih djelatnika, ali i pacijenata.

Kao zastupnici tvrtke Becton, Dickinson & Co. za dio programa koji se odnosi na proizvode za injekcijsku i infuzijsku terapiju, s našim smo partnerima sudjelovali u stvaranju protokola, postavljanju standarda i zajedničkom unaprjeđenju svakodnevne prakse.

    

Podatci dobiveni hemodinamskim praćenjem od presudnog su značaja za skrb i procjenu terapijskog tijeka kritično bolesnih pacijenata. Stoga je iznimno važno raditi s proizvodima u čiju ste izvedbu i mogućnosti sigurni imajući na umu kako je točnost dobivenih podataka ovisna o svim dijelovima korištenog sustava – pretvaračima tlaka, centralnim venskim kateterima, produžnim linijama i kanilama.

Svojim partnerima osiguravamo edukacijsku i praktičnu potporu uz Argon Gabarith koncept - znanstvenu tehniku usmjerenu na procjenu dinamičkog odgovora i točnost ukupnog sustava.

Jedinice intenzivnog liječenja, operacijske dvorane i anestezija su izvorište tvrtke pa su i pripadajući potrošni materijali neizostavan i bitan dio našeg svakodnevnog poslovanja.

Zastupamo vodeće svjetske proizvođače GE, BD Carefusion i Pall čiji proizvodi predstavljaju optimalnu kombinaciju najnovijih postignuća tehnologije i zahtijeva prakse.

   

Želeći biti u mogućnosti osigurati svojim partnerima ukupnost rješenja i zadovoljiti svakodnevne zahtjeve radnog procesa uz bitan utjecaj na prevenciju i smanjenje stope infekcija te na sigurnost pacijenata, u svojoj ponudi imamo i opće medicinske potrošne materijale poput infuzijskih filtera, filtera za sterilnost vode, tubusa, sukcijskih katetera i sondi.