O nama

Distribucija i servis

Naše novootvoreno centralno distributivno skladište u Kerestincu i činjenica da imamo na raspolaganju velik broj dostavnih vozila omogućuju nam da u svakom trenutku na najbrži način odgovorimo na zahtjeve koji se odnose na distribuciju proizvoda iz našeg prodajnog programa na području cijele Hrvatske.

Nositelji smo certifikata ISO 9001:2015.

Više

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja i distribucija opreme i potrošnog materijala za potrebe zdravstvenih ustanova. Zastupnici smo renomiranih svjetskih proizvođača, uglavnom iz europskog i američkog područja, što govori u prilog tradicionalno vrhunskoj kvaliteti prodajnog programa iz područja anesteziologije i intenzivne njege, transfuzijske medicine i hematologije, neonatologije, laboratorijske dijagnostike te medicinskog namještaja i opreme za domove za starije i nemoćne.

Od osnutka 1993. godine kontinuirano gradimo reputaciju prije svega pouzdanog partnera. Zahvaljujući visokoj razini organiziranosti u mogućnosti smo u najkraćem dogovorenom roku reagirati na sve zahtjeve naših korisnika u pogledu isporuke određene robe, promptnog popravka ili servisa opreme, instalacije opreme i edukacije korisnika. Naš zadatak ne završava isporukom materijala ili instalacijom opreme – logičan je slijed kontinuirana edukacija korisnika i pružanje potpore u obliku davanja svih dostupnih informacija o primjeni i unapređenju pojedinog proizvoda. Trudimo se širiti partnerski odnos s našim korisnicima na svim razinama zahvaljujući kompetentnosti naših djelatnika, stečenoj kontinuiranom edukacijom u inozemstvu i usvajanjem iskustava s terena temeljenim na povratnim informacijama od naših kupaca, čije praktično iskustvo i primjedbe cijenimo iznad svega.

Cilj nam je daljnje unapređenje kvalitete poslovanja u skladu sa svjetskim standardima (ISO 9001 certifikat za upravljanje kvalitetom) i propisima Republike Hrvatske.

 

Mediva